Bourgondisch Dineren

Ons concept

Wij van het IJsselpaviljoen zijn dol op tapas, maar wilden de smaken graag uitbreiden. Daarom vind je bij ons bourgondische tapas uit alle windstreken: een uniek concept. Denk bijvoorbeeld aan Japanse sushi, Italiaanse carpaccio, Amerikaanse burger en Spaanse gamba’s. Ook zijn er voor de toetjesliefhebbers onbeperkt desserts. Want, zoals wij altijd zeggen; “Count the memories, not the calories”.

Hoe werkt Bourgondisch Dineren?

Binnen het Bourgondisch Diner kan je onbeperkt genieten van onze wereldse tapasgerechtjes. Dit werkt als volgt:
  1. Bestellen kan via jouw eigen Smartphone met behulp van onze handige bestel-app. Wanneer je de QR-code, op jouw tafel, scant kan je gemakkelijk je bestellingen aan ons doorgeven.
  2. Je bestelt per ronde twee gerechtjes per persoon. Om jouw ronde compleet te maken heb je ook nog de keuze uit één van onze bijgerechtjes.
  3. De gerechtjes zijn te bestellen in een onbeperkt aantal rondes.
  4. Alle gerechtjes worden aan tafel uitgeserveerd.

Weekend dinner

3 uur lang onbeperkt genieten van Wereldse gerechtjes in de vorm van Tapas. Onze ‘Early dinner’ en ‘Late dinner’ zijn te reserveren op vrijdag, zaterdag en zondag. Later arriveren mag natuurlijk ook, echter blijft de eindtijd hetzelfde!

Early Dinner

16:00 tot 19:00 uur

Late Dinner

19:30 tot 22:30 uur

Tarieven:

(Exclusief dranken)

Volwassenen - €31,75 p.p.

Kinderen (4 t/m 10 jaar) - €17,75 p.p.

Dieetwensen en allergieën

Wij houden graag rekening met dieetwensen of allergieën, als Gluten en Lactose. Ook vind je diverse vegetarische gerechtjes op onze kaart. Geef je wensen vooral aan, zodat je onbezorgd kunt genieten van onze bourgondische tapas.

Wij van Het IJsselpaviljoen zijn dol op tapas, maar wilden de smaken graag uitbreiden. Daarom vindt u bij ons bourgondische tapas uit alle windstreken: een uniek concept. Denk bijvoorbeeld aan Japanse sushi, Italiaanse carpaccio, Amerikaanse hamburger en Spaanse gamba’s. Natuurlijk zijn er voor de toetjesliefhebbers ook onbeperkt desserts.

Op alle dagen bent u van harte welkom voor ons Bourgondisch Diner. Wij ontvangen u doordeweeks graag van 17:00 tot 21:45 uur en gedurende het weekend (vrijdag t/m zondag) van 16:00 tot 18:45 uur of van 19:15 tot 21:45 uur. Binnen het Bourgondisch Dineren kunt u onbeperkt genieten van diverse wereldse gerechtjes in de vorm van tapas. Deze gerechtjes zijn te bestellen in een onbeperkt aantal rondes. U besteld per ronde twee gerechtjes per persoon. Om uw ronde compleet te maken heeft u ook nog de keuze uit één van onze bijgerechtjes.

Prijzen

Maandag t/m zondag
€30,75
Kinderen (4 t/m 10 jaar)
€17,75

Het bestellen van de wereldse tapas doet u met de MynOber app. Dit betekent dat u via uw eigen mobiele telefoon de hapjes kunt bestellen! Mocht u geen mobiele telefoon hebben óf is mobiel gebruik niet uw ding? Bestel dan met pen en papier via onze bestelkaartjes.

Frisse blik op de kaart

Wij van het IJsselpaviljoen houden er van om nieuwe gerechtjes te proberen. Daarvoor hebben wij de ‘frisse blik op de kaart’. Dit wisselende kaartje zorgt er voor dat u bij elk bezoek weer een reeks heerlijke nieuwe gerechtjes kunt proberen.

Tapas Dinner

Ons concept

Bij het proeven van gerechten van onze kaart waan je je echt in wereldse sferen. De gerechten zijn gebaseerd op alle werelddelen en worden volgens het ‘shared dining’ principe aan tafel geserveerd. Wij onderscheiden ons door naast heerlijke vis- en vleesgerechten, het menu af te maken met vers gerolde sushi en populaire Streetfood dishes. 

Tarieven:

(Exclusief dranken)

Volwassenen - €35,75 p.p.

Kinderen 4 t/m 10 jaar - €18,75 p.p.

Zwangerschap en/of dieetwensen?

Hoe werkt het?

Onbeperkt genieten van heerlijke tapas gerechtjes, wie wil dat nou niet? Het bestellen werkt als volgt: 

  1. Bestellen gaat eenvoudig met een eigen smartphone. Wanneer je de QR-code, op jouw tafel scant kan je gemakkelijk je bestellingen aan ons doorgeven. Je kiest per persoon 2 gerechtjes per ronde.
  2. Om jouw ronde compleet te maken heb je ook nog de keuze uit één van onze bijgerechtjes.
  3. De gerechtjes zijn te bestellen in een onbeperkt aantal rondes.
  4. Alle gerechtjes worden aan tafel uitgeserveerd

Maandag t/m Vrijdag

Op doordeweekse dagen kan je tussen 17:00 en 22:00 uur gebruik maken van het tapas dinner. Reserveer op het voor jou gewenste tijdstip en geniet onbeperkt van Wereldse gerechtjes in de vorm van tapas.

Zaterdag & zondag

3 uur lang onbeperkt genieten van Wereldse gerechtjes in de vorm van Tapas. Onze ‘Early dinner’ en ‘Late dinner’ zijn te reserveren op zaterdag en zondag. Later arriveren mag natuurlijk ook, echter blijft de eindtijd hetzelfde!

Early Dinner

16:00 tot 19:00 uur

Late Dinner

19:30 tot 22:30 uur

Wilt u reserveren voor een groep boven de 10 personen?

Dit kan via de contactpagina of per mail via info@ijsselpaviljoen.nl. Graag vermelden om hoeveel personen en welk tijdstip het gaat en dan zullen wij uw reserveringsaanvraag z.s.m. behandelen.