Lunch

IJsselpaviljoen Lunch

Gezellig lunchen met je familie, vrienden óf partner? Bij ons komen gezelligheid en kwaliteit samen en uitten zich in een fantastisch menu. Ook bij de lunch kan je heerlijk ongedwongen genieten. Verse producten in combinatie met vers gebakken broden zorgen voor een ultieme smaaksensatie. Ook onze pokébowls met dagverse vis óf salades zijn erg populair en verrassend lekker.

Om het af te maken bereiden onze chefs overheerlijke desserts en frisse IJscoupes. Zoals wij altijd zeggen; ‘Count the memories, not the calories’. 

Dagelijks bent u vanaf 12:00 uur tot 16:00 uur welkom voor de lunch. Uiteraard serveren wij onze lunch zowel in het restaurant als op het terras. Bekijk rechts onze lunchkaart!

Borrelen aan de IJssel

Ook voor een borrel bent u bij ons aan het juiste adres. Wat is er lekkerder dan bij een heerlijk biertje of wijntje te genieten van diverse borrelhapjes? De bitterballen, broodplankjes en andere hapjes komen hierbij goed tot hun recht.

Hierbij hebben wij een ruime keuze aan speciaal bieren. Onze medewerkers geven u graag meer informatie over de wisseltaps. Een populaire combinatie is bijvoorbeeld de Affligem blond samen met een portie Amsterdamse bitterballen. Zo kunt u aan het einde van de middag, of gewoon tussendoor, even lekker neerploffen met prachtig uitzicht over de IJssel en haar uiterwaarden.

Borrel

Zeven dagen per week ben je welkom voor een borrel! Kom genieten op ons zonnige terras of kies en plekje binnen in het restaurant! Onze ruime borrelkaart bestaat uit borrelplanken, bitterballen, brood en dips en
véél meer. 

Heerlijke wijnen en bieren van de tap kunnen niet ontbreken en maken je borrel compleet. 

 

Contactformulier tijdelijk niet beschikbaar

Wegens een technische storing zijn onze contactformulier & sollicitatiepagina tijdelijk buiten gebruik.

 

Wilt u toch contact opnemen stuur dan een mail naar info@ijsselpaviljoen.nl.