Lunch

À la carte Lunch

Bij het IJsselpaviljoen kan je niet alleen terecht voor een Bourgondisch diner, maar ook voor een trendy lunch. Onze uitgebreide lunchkaart biedt keuze voor iedereen. Denk hierbij onder andere aan een bagel met zalm en avocado, rustiek brood met kroket en grove mosterd of salade Crispy Chicken. Of ga voor onze warme gerechten, zoals bijvoorbeeld Oma’s stoofpotje met verse frieten.

Om het af te maken bereiden onze chefs overheerlijke desserts óf frisse IJscoupes. Het gehele jaar door te bestellen!

Dagelijks bent u vanaf 12:00 uur tot 16:00 uur welkom voor de lunch. Uiteraard serveren wij onze lunch zowel in het restaurant als op het terras. Bekijk rechts onze lunchkaart!

Borrelen aan de IJssel

Ook voor een borrel bent u bij ons aan het juiste adres. Wat is er lekkerder dan bij een heerlijk biertje of wijntje te genieten van diverse borrelhapjes? De bitterballen, broodplankjes en andere hapjes komen hierbij goed tot hun recht.

Hierbij hebben wij een ruime keuze aan speciaal bieren. Onze medewerkers geven u graag meer informatie over de wisseltaps. Een populaire combinatie is bijvoorbeeld de Affligem blond samen met een portie Amsterdamse bitterballen. Zo kunt u aan het einde van de middag, of gewoon tussendoor, even lekker neerploffen met prachtig uitzicht over de IJssel en haar uiterwaarden.

Borrel

Borrelen bij het IJsselpaviljoen! Naast de lunchgerechten heeft het IJsselpaviljoen een aparte borrelkaart. Gezellig borrelen in het restaurant of op ons zonnige terras met heerlijke tapasplankjes, bitterballen, uienringen óf brood met dips!

Heerlijke wijnen en bieren van de tap kunnen niet ontbreken en maken je borrel compleet.

Wilt u reserveren voor een groep boven de 10 personen?

Dit kan via de contactpagina of per mail via info@ijsselpaviljoen.nl. Graag vermelden om hoeveel personen en welk tijdstip het gaat en dan zullen wij uw reserveringsaanvraag z.s.m. behandelen.

Coronamaatregelen

De aangekondigde nieuwe maatregelen zorgen ervoor dat wij onze werkwijze iets gaan aanpassen de komende periode (tot en met 14 januari 2022). Hieronder lees je wat er gaat veranderen:

  • Alle kerstreserveringen, Early- en Late Dinner vervallen. De bestaande reserveringen kunnen telefonisch worden omgeboekt naar Bourgondische Brunch (11:00-13:30) óf Afternoon Dinner (14:00-17:00).
  • Vanaf a.s. vrijdag 17-12 is het ook mogelijk een nieuwe reservering te boeken voor de kerstdagen! Dit is enkel mogelijk via onze website.
  • Ons Bourgondisch diner zal dagelijks om 14:00 uur starten. Later arriveren kan tot 15:00 uur, echter blijft de eindtijd 17:00 uur.
  • U bent welkom voor onze lunch of een borrel tussen 12:00 & 14:00 uur. 
  • Alle eerder geplaatste reserveringen voor het Bourgondische diner van 14 december t/m 14 januari komen te vervallen.  
  • Toch verzekerd zijn van een plekje? Boek dan een tafel voor Bourgondisch Dinner Afternoon (vanaf 14:00 uur). 
  • Indien omboeken niet lukt óf heb je andere vragen, neem dan telefonisch contact met ons op via 0575 514 518.
  • Let op: te allen tijde geldt Vol=Vol