Lunch

À la carte Lunch

Bij het IJsselpaviljoen kan je niet alleen terecht voor een Bourgondisch diner, maar ook voor een trendy lunch. Onze uitgebreide lunchkaart biedt keuze voor iedereen. Denk hierbij onder andere aan een bagel met zalm en avocado, rustiek brood met kroket en grove mosterd of salade Crispy Chicken. Of ga voor onze warme gerechten, zoals bijvoorbeeld Oma’s stoofpotje met verse frieten.

Om het af te maken bereiden onze chefs overheerlijke desserts óf frisse IJscoupes. Het gehele jaar door te bestellen!

Dagelijks bent u vanaf 12:00 uur tot 16:00 uur welkom voor de lunch. Uiteraard serveren wij onze lunch zowel in het restaurant als op het terras. Bekijk rechts onze lunchkaart!

Borrelen aan de IJssel

Ook voor een borrel bent u bij ons aan het juiste adres. Wat is er lekkerder dan bij een heerlijk biertje of wijntje te genieten van diverse borrelhapjes? De bitterballen, broodplankjes en andere hapjes komen hierbij goed tot hun recht.

Hierbij hebben wij een ruime keuze aan speciaal bieren. Onze medewerkers geven u graag meer informatie over de wisseltaps. Een populaire combinatie is bijvoorbeeld de Affligem blond samen met een portie Amsterdamse bitterballen. Zo kunt u aan het einde van de middag, of gewoon tussendoor, even lekker neerploffen met prachtig uitzicht over de IJssel en haar uiterwaarden.

Borrel

Borrelen bij het IJsselpaviljoen! Naast de lunchgerechten heeft het IJsselpaviljoen een aparte borrelkaart. Gezellig borrelen in het restaurant of op ons zonnige terras met heerlijke tapasplankjes, bitterballen, uienringen óf brood met dips!

Heerlijke wijnen en bieren van de tap kunnen niet ontbreken en maken je borrel compleet.

Wilt u reserveren voor een groep boven de 10 personen?

Dit kan via de contactpagina of per mail via info@ijsselpaviljoen.nl. Graag vermelden om hoeveel personen en welk tijdstip het gaat en dan zullen wij uw reserveringsaanvraag z.s.m. behandelen.