Lunch & Diner

IJsselpaviljoen

Het IJsselpaviljoen biedt een exclusieve ervaring waarin je wordt meegenomen naar alle delen van de wereld. De mix van tapas, goede sfeer, cocktails en een jong dynamisch team maken dat dit restaurant een uniek avondje óf middagje uit creëert!

Niet alleen voor het diner zijn wij zeven dagen per week geopend. Wij ontvangen je graag voor een lunch, zowel binnen als buiten op ons zonovergoten terras! Óf bestel één van onze borrelplanken terwijl je geniet van een versgetapt biertje óf cocktail.

Lunch & Borrel

Gezellig lunchen met je familie, vrienden óf partner? Bij ons komen gezelligheid en kwaliteit samen en uitten zich in een fantastisch menu. Ook bij de lunch kan je heerlijk ongedwongen genieten.

Tapas Dinner

Bij het proeven van gerechten van onze kaart waan je je echt in wereldse sferen. De gerechten zijn gebaseerd op alle werelddelen en worden volgens het ‘shared dining’ principe aan tafel geserveerd.

Goed om te weten!

Collega worden?

Kom jij werken bij het IJsselpaviljoen? Wij zijn altijd op zoek naar gezellige en gastvrije collega’s!

Terras & Cocktails

Geniet van cocktails, bites, versgetapte bieren en heerlijke wijnen op ons zonovergoten terras.

Parkeren

Het IJsselpaviljoen beschikt over haar eigen gratis parkeergelegenheid. Vol? Parkeer dan in de Q-Park achter het station.

Contactformulier tijdelijk niet beschikbaar

Wegens een technische storing zijn onze contactformulier & sollicitatiepagina tijdelijk buiten gebruik.

 

Wilt u toch contact opnemen stuur dan een mail naar info@ijsselpaviljoen.nl.