IJsselbar

Een bedrijfsborrel, familiereünie, verjaardag óf een andere bijzondere gelegenheid te vieren? De IJsselbar is dé geschikte locatie hiervoor! In deze sfeervolle ruimte, met prachtig uitzicht over de Hanzestad Zutphen en de IJssel, hebben wij plek voor tot wel 50 personen. De feestzaal is van alle gemakken voorzien, zoals een privébar en een geavanceerde geluidsinstallatie. Ook dankzij het zonnige terras kunt u, ook met mooi weer, heerlijk genieten. Ook voor zakelijke bijeenkomsten is de IJsselbar uitermate geschikt, denk hierbij aan vergaderingen en recepties. 

Private dinner

Niet alleen voor feestjes en borrels is de IJsselbar geschikt. U kunt ook kiezen voor een private dinner in de vorm van bijvoorbeeld een Bourgondisch diner. De zaal is al beschikbaar vanaf 20 personen, dus ook kleinere groepen zijn bij ons van harte welkom!

Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig en het restaurant is vijf minuten lopen vanaf het station. Ook niet onbelangrijk is dat onze IJsselbar geheel rolstoeltoegankelijk is. Wij zorgen dat u een avond en/of middag ervaart die u nooit zal vergeten! Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op via tel. 0575-514 518 of e-mail info@ijsselpaviljoen.nl.

Contactformulier tijdelijk niet beschikbaar

Wegens een technische storing zijn onze contactformulier & sollicitatiepagina tijdelijk buiten gebruik.

 

Wilt u toch contact opnemen stuur dan een mail naar info@ijsselpaviljoen.nl.