IJsselpaviljoen

Trouwen aan de IJssel

Een schitterende zaal, een mysterieuze waas over de IJssel, kwakende vogels, een uniek stukje Zutphen. Trouwen aan de IJssel.

Bij het IJsselpaviljoen bent u voor de “heugelijkste dag” van uw leven aan het juiste adres. Een vast contactpersoon en tevens de weddingplanner van onze locatie gaat graag met u een geheel vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek in.

Een trouwerij moet in onze ogen niet bestaan uit een opstapeling van arrangementen maar een dag die past bij het bruidspaar. Een dag waarin de tradities wel gekoesterd mogen worden maar niet de boventoon voeren. Juist het bruidspaar moet zich ook echt thuis voelen op hun dag!

Onze expertise op dit gebied gaat verder dan een bruiloft arrangeren.. Wij vinden een juiste klik met ons contactpersoon, die dit zowel vanaf het begin tot aan het einde is, tevens zo belangrijk!!

Het Paviljoen is zeer centraal gelegen ten opzichte van de diverse Kerken die Zutphen rijk is, zo ook het Gemeentehuis & het Oude Stadhuis.

Culinair
Onze chef-kok en zijn keukenbrigade steken graag hun handen uit de mouwen voor een grandioos diner in één van de sfeervolle zalen. Met onze wereldse keuken kunnen wij vrijwel iedereen in zijn of haar wensen voorzien! Bij ons kunt u kiezen voor een walking diner, tapas diner, diner in diverse buffet vormen of een geserveerd diner. Wij bespreken graag persoonlijk alle mogelijkheden en stellen een menu samen die aan al uw wensen voldoet.

Vervoer
Indien gewenst gaan wij u graag voor in uw keuze met betrekking op vervoer tijdens uw dag! Wat te denken van een schitterende oldtimer, een koets met volgtram voor uw gasten, of hoe toepasselijk; u komt over de IJssel? Wij hebben hierin een brede klantenkring!

Overnachtingen
Desgewenst verzorgen wij tevens voor u & uw gasten een overnachting nabij het Paviljoen, wij hebben afspraken met diverse partners in Zutphen met de mooiste overnachtingsplekjes!! Een verlenging van uw sprookje!!

Ook voor de mooiste bruidstaarten, feestelijke hapjes voor tijdens recepties en/of feestavond, bloemen & decoratie en visagie. Bij het IJsselpaviljoen is het allemaal te doen!!

Mochten wij uw interesse gewekt hebben? Schroom dan niet om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie of wellicht een afspraak sales@ijsselpaviljoen.nl