IJsselpaviljoen

Zalen

Vergaderingen moeten zinvol en leuk zijn in een inspirerende omgeving, maar ook snel, leerzaam en met goede eindresultaten. Vaak wordt er echter te lang en niet effectief vergaderd en zorgt de saaie kantooromgeving niet voor voldoende inspiratie en creativiteit.

Het IJsselpaviljoen biedt de oplossing; Fris & Gezond vergaderen aan de IJssel. Aan alles is gedacht; genietend & inspirerend vergaderen aan de IJssel, prachtige uiterwaarden voor een gezonde sportieve break, smaakvol en gezond eten & drinken.
Komt u dit zelf ervaren aan de IJssel?

Het IJsselpaviljoen geeft u vanuit elke ruimte een prachtig uitzicht over de rivier de IJssel die door Zutphen stroomt. Tijdens het bouwproces van het IJsselpaviljoen is hier door de architect en de opdrachtgever goed over nagedacht. Het uitgangspunt was, en is, dat men de rivier de IJssel moest ervaren vanuit elke hoek. Met trots kunnen wij zeggen dat dit volledig gelukt is!

Wij bieden 5 moderne, aantrekkelijke en functionele zalen waardoor elke zakelijke bijeenkomst tot een succes kan worden gebracht. Alle ruimtes zijn voorzien van audiovisuele prestatiemiddelen, zoals beamers en schermen. Onze zalen bieden ruimte voor groepen van 10 tot en met 450 personen. Het zij voor een vergadering, bijeenkomst of event. Uiteraard leveren wij hierbij altijd maatwerk en werkt u samen met een vast contactpersoon, die u begeleidt van het begin tot het einde. Hoe vroeg u ook wenst te beginnen, wij staan voor u klaar met verse koffie!

Maakt u regelmatig gebruik van accommodaties voor vergaderingen? Neem dan contact op met onze sales afdeling (sales@ijsselpaviljoen.nl). Zij overleggen graag met u over de mogelijkheden voor een samenwerkingsovereenkomst.

Altijd de beste deal bij het IJsselpaviljoen!