Bourgondisch genieten aan de IJssel

Avondvullend dineren in de vorm van tapas

Kies voor zaalverhuur bij Het IJsselpaviljoen

Bent u op zoek naar een leuke feestlocatie in Zutphen? Dan is misschien de IJsselbar van Het IJsselpaviljoen iets voor u. In deze sfeervolle ruimte hebben wij plek voor groepen tot maar liefst 50 personen. In overleg kan dit aantal zelfs uitgebreid worden. De ruimte is van alle gemakken voorzien en biedt uitzicht op de mooie IJssel. Bovendien is het uitstekend bereikbaar. Op zoek naar zaalverhuur in Zutphen? Bij Het IJsselpaviljoen kunt u terecht.

Feestzaal met allure

Het IJsselpaviljoen is een sfeervol tapasrestaurant én lunchrestaurant in Zutphen. U vindt op onze kaart smaken van over de hele wereld en kunt iedere dag van de week tot laat bij ons aanschuiven. Overdag kunt u terecht voor een smakelijke lunch en ’s avonds kunt u een keuze maken uit onze bourgondische tapaskaart. Wij bieden in het restaurant plek aan maar liefst 350 gasten.

Naast het restaurant hebben wij een prachtige extra ruimte tot onze beschikking. Deze zogeheten IJsselbar bevindt zich bovenop het restaurant. Uniek aan de feestzaal is het panorama-uitzicht over de stad en – ook niet verkeerd – de IJssel. De feestzaal is van alle gemakken voorzien, zoals een privébar en een geavanceerde geluidsinstallatie. Zo is de zaal te huur voor vele soorten feesten en partijen.

Goed bereikbare zaal te huur

Ook belangrijk wanneer u een zaal wilt afhuren is de bereikbaarheid. Het IJsselpaviljoen is gelegen op vijf minuten lopen vanaf Station Zutphen en vlak aan de N345. Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig. Bovendien is de IJsselbar rolstoeltoegankelijk. Zo hoeft u zich hier geen zorgen om te maken en kunt u iedereen uitnodigen die u wilt.

Wij gaan graag aan de slag om er voor u een middag of avond van te maken om nooit te vergeten. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op via tel. 0575-514 518 of info@ijsselpaviljoen.nl. Wij vertellen u met plezier meer over ons zaalverhuur.

Reserveren

Snel en gemakkelijk online een tafeltje reserveren

Online reserveringen dienen 24 uur van te voren opgegeven te worden. Op kortere termijn zijn we telefonisch bereikbaar op 0575 514 518.


Uw reservering is verzonden! U krijgt zo spoedig mogelijk een e-mail ter bevestiging van een van onze medewerkers.

Error!