Bourgondisch genieten aan de IJssel

Avondvullend dineren in de vorm van tapas

Lekker uit eten in Zutphen bij tapasrestaurant Het IJsselpaviljoen

Bij Het IJsselpaviljoen kunt u de hele dag door terecht voor heerlijk eten en drinken. ’s Avonds kunt u kiezen uit de vele bourgondische tapas van onze wereldkaart. Van biefstuk en sushi tot vegetarische gerechtjes: iedere eter kan bij Het IJsselpaviljoen zijn of haar hart ophalen. Bent u, kortom, op zoek naar een sfeervol tapasrestaurant in Zutphen? Kom bourgondisch genieten aan de IJssel bij Het IJsselpaviljoen! Wij ontvangen u graag het hele jaar door vanaf 17:00 uur.

Een gevarieerd tapasdiner

Tapas zijn van oorsprong kleine Spaanse hapjes die worden gegeten met een lekker drankje. Diverse kleine hapjes kunnen zo worden gecombineerd tot een afwisselende maaltijd. Zo kunnen de eters van alles iets meeprikken. Wij van Het IJsselpaviljoen zijn dol op tapas, maar wilden de smaken graag uitbreiden. Daarom vindt u bij ons bourgondische tapas uit alle windstreken: een uniek concept. Denk bijvoorbeeld aan Japanse sushi, Italiaanse carpaccio, Griekse gyros en malse spareribs. Op die manier kan iedere eter te allen tijde terecht voor een lekkere maaltijd.

Wij serveren de tapas van ons tapasmenu volgens een vast arrangement. Voor een vast bedrag kunt u onbeperkt tapas eten. U kunt zo veel rondes tapas eten als u wilt en steeds per persoon 2 tapas bestellen. Zo kunt u onbeperkt tapas eten zonder eten onberoerd op tafel te laten staan. U sluit natuurlijk af met een van de bijna 20 overheerlijke nagerechten van ons tapasrestaurant. Ga voor een klassieke crème brûlée, een frisse sinaasappel-monchou bavarois of een simpel ijsje. Daarmee is uw diner compleet.

Het arrangement kost doordeweeks €26,75 p.p. en in het weekend €29,75.

Voor alle gelegenheden

Wij hebben plek voor zowel grote groepen als kleine gezelschappen. Er is in totaal namelijk plaats voor 350 gasten in Het IJsselpaviljoen. Zo kunt u ook met bijvoorbeeld een grote familie lekker uit eten in Zutphen. Voor speciale gelegenheden kunt u er tevens voor kiezen de IJsselbar in ons restaurant af te huren. Hier kunt u in alle rust en privacy genieten van onze tapas. In de IJsselbar kunnen ca. 40 gasten plaatsnemen.

Wij houden graag rekening met specifieke dieetwensen of allergieën. Ook vindt u diverse vegetarische gerechten op onze kaart. Geef uw wensen vooral aan, zodat u onbezorgd kunt genieten van onze bourgondische tapas.

Uit eten in Zutphen? Reserveer uw tafeltje bij Het IJsselpaviljoen via onderstaand reserveerformulier. U kunt er tevens voor kiezen te bellen naar tel. 0575-514 518 of te mailen naar info@ijsselpaviljoen.nl. U kunt natuurlijk ook contact opnemen voor meer informatie over ons tapasrestaurant in Zutphen via deze kanalen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Reserveren

Snel en gemakkelijk online een tafeltje reserveren

Online reserveringen dienen 24 uur van te voren opgegeven te worden. Op kortere termijn zijn we telefonisch bereikbaar op 0575 514 518.


Uw reservering is verzonden! U krijgt zo spoedig mogelijk een e-mail ter bevestiging van een van onze medewerkers.

Error!