Bourgondisch genieten aan de IJssel

Avondvullend dineren in de vorm van tapas

Gezellig lunchen bij Het IJsselpaviljoen in Zutphen

Iedere dag van de week kunt u bij Het IJsselpaviljoen terecht voor een smakelijke lunch. U kunt het zo simpel of uitgebreid maken als u zelf wilt en hebt de keuze uit een breed scala lunchgerechten. Van een klassieke uitsmijter tot een Franse plateservice à la carte. Altijd met het prachtige uitzicht op de IJssel. Bent u dus op zoek naar een bijzondere lunchroom? Bij Het IJsselpaviljoen kunt u zalig lunchen in Zutphen!

Onze prachtige lunchroom

Tussen 12:00 en 17:00 kunt u aanschuiven bij Het IJsselpaviljoen voor een lekkere en voedzame lunch. Ons lunchrestaurant is een unieke locatie om te lunchen in Zutphen. Wij zijn gelegen pal langs de mooie IJssel, direct naast de historische Oude IJsselbrug. Dit maakt het paviljoen zowel ’s zomers als ’s winters bijzonder de moeite waard. Of u nu vanuit het treinstation komt of de snelweg: wij zijn gemakkelijk te bereiken en u kunt gratis parkeren. Geen probleem.

Op onze lunchkaart vindt u een breed aanbod aan lunchgerechten. Denk aan eiergerechten zoals een uitsmijter, salades en diverse luxe belegde broodjes. Maar u kunt ook kiezen uit een van de gerechten van onze Franse plateservice. Dit is bijvoorbeeld een goede keuze wanneer u geen tijd hebt voor meerdere gangen, maar toch een lekkere lunch wilt eten.

Borreltijd

Ook voor een borrel met smakelijk hapje bent u bij Het IJsselpaviljoen aan het juiste adres. Wij serveren diverse borrelhapjes, zoals bitterballen, broodplankjes en kaasplankjes. Zo kunt u aan het einde van de middag, of gewoon tussendoor, even lekker neerploffen met prachtig uitzicht.

Hoewel het voor het tapasdiner raadzaam is om te reserveren, is dat voor de lunch niet altijd nodig. Tenzij u met een grote groep komt; laat ons dan tijdig weten dat u komt via het formulier onderaan deze pagina. Hebt u vragen over lunchen bij Het IJsselpaviljoen in Zutphen? Bel gerust naar tel. 0575-514 518 of mail naar info@ijsselpaviljoen.nl. Wij hopen u binnenkort te verwelkomen!

Reserveren

Snel en gemakkelijk online een tafeltje reserveren

Online reserveringen dienen 24 uur van te voren opgegeven te worden. Op kortere termijn zijn we telefonisch bereikbaar op 0575 514 518.


Uw reservering is verzonden! U krijgt zo spoedig mogelijk een e-mail ter bevestiging van een van onze medewerkers.

Error!