Bourgondisch Dineren

Wij van Het IJsselpaviljoen zijn dol op tapas, maar wilden de smaken graag uitbreiden. Daarom vindt u bij ons bourgondische tapas uit alle windstreken: een uniek concept. Denk bijvoorbeeld aan Japanse sushi, Italiaanse carpaccio, Amerikaanse hamburger en Spaanse gamba’s. Natuurlijk zijn er voor de toetjesliefhebbers ook onbeperkt desserts.

Dagelijks bent u van 16:00 tot 19:00 uur of van 19:30 tot 22:30 uur welkom voor ons Bourgondisch diner. Binnen het Bourgondisch dineren kunt u onbeperkt genieten van diverse wereldse gerechtjes in de vorm van tapas. Deze gerechtjes zijn te bestellen in een onbeperkt aantal rondes. U besteld per ronde twee gerechtjes per persoon. Om uw ronde compleet te maken heeft u ook nog de keuze uit één van onze bijgerechtjes.

Prijzen

Maandag t/m donderdag
€29,75
Vrijdag t/m zondag
€31,75
Kinderen (4 t/m 10 jaar)
€17,75

Het bestellen van de wereldse tapas doet u met de MynOber app. Dit betekent dat u via uw eigen mobiele telefoon de hapjes kunt bestellen! Mocht u geen mobiele telefoon hebben óf is mobiel gebruik niet uw ding? Bestel dan met pen en papier via onze bestelkaartjes.

Frisse blik op de kaart

Wij van het IJsselpaviljoen houden er van om nieuwe gerechtjes te proberen. Daarvoor hebben wij de ‘frisse blik op de kaart’. Dit wisselende kaartje zorgt er voor dat u bij elk bezoek weer een reeks heerlijke nieuwe gerechtjes kunt proberen.